Tiendorpentoernooi zaterdag 25 mei 2013

Wij moesten dit keer naar Ens.

We zaten in de poule met Ens D1, Kraggenburg D1, Flevo Boys D3, SVM D1 en Creil D1.

De eerste wedstrijd was tegen Ens. Ens speelde goed maar gelukkig wist Merijn te scoren met goed combinatiespel. Dus toen moesten we het dicht houden. Gelukkig lukte ons dat en hadden we met 0-1 gewonnen. De tweede wedstrijd was tegen SVM. We kwamen vroeg op achterstand met 1-0. Verder was het niet zo spannend. Maar toen kregen we in de laatste minuut een kans, maar die hebben we helaas niet kunnen benutten. De derde wedstrijd was tegen Kraggenburg. Ze hadden een snelle rechtsvoor die er een keer door de verdediging was maar gelukkig had Yari het schot kunnen houden. In de laatste minuten legde Roy de bal terug op Noah en Noah legde hem mooi in het hoekje. We stonden toen met 1-0 voor. En dat hebben we kunnen vasthouden. De volgende wedstrijd was tegen Flevo Boys. Ook hier kwamen we vroeg op achterstand. Maar ook hier hebben in de slotfase kunnen scoren. Merijn schoot van een grote afstand over de keeper heen. Het was 1-1. En zo is het gebleven. De laatste poule wedstrijd was tegen Creil. Daar was niet zo veel gebeurd, het bleef 0-0. Om in de halve finale te komen had Kraggenburg gelijk moeten spelen tegen SVM. SVM kreeg vroeg een penalty, maar gelukkig had de keeper hem gehouden. Dus toen werd het 0-0. In de halve finale moesten we tegen Bant. Dat was een makkelijke overwinning we hadden 3-0 gewonnen. Merijn scoorde de eerste. Roy de tweede vanuit een voorzet. En Tygo scoorde de derde. Er was een corner en die werd teruggelegd op Tygo en Tygo schoot in de hoek. In de finale moesten we weer tegen Creil. We kwamen op 1-0 achterstand. Haverwege scoorde Tygo de 1-1. In de laatste minuten scoorde Creil. Een meisje maakte het doelpunt. Het was een volley in de kruising. Dus toen werden we tweede: een goede prestatie.