SCE D1- KNVB JPN afdeling Noord 1 - 9

Maandag 03-06-2013 om zeven uur had de D1 van sce een oefenwedstrijd tegen de jpn van de KNVB, we begonnen de wedstrijd een beetje zoekende en na 3 minuten viel er dan ook een doelpunt in het voordeel van JPN, in de twaalfde minuut werd er door de JPN de 0-2 aangetekend, en in de 15e minuut keken we tegen een 0-3 achterstand aan door een snelle en goed gecombineerde uitbraak van de JPN.
Wel kregen wij zelf ook wat meer vertrouwen in de wedstrijd en gingen zelf ook wat sterker combineren wat als resultaat had dat in de 17 e minuut na een mooie combinatie Bengt voor ons de 1-3 inschoot.
Dit was tevens de ruststand.
In de tweede helft kwamen wij wat sterker in de wedstrijd en kregen zelf ook een paar mooie kansen en hadden we een paar goede acties, maar helaas waren we net niet sterk genoeg om te scoren.
De JPN was net iets sterker in hun combinaties en hun uitbraken resulteerden dan ook dat ze nog regelmatig konden scoren en de eindstand op 1-9 in hun voordeel eindigde.