Havelte 3- sc Emmeloord 4 4-1

Vandaag weer de eerste wedstrijd na de winterstop, jammer genoeg vertrokken we maar met 10 man. Iedereen die wel aanwezig was,waren positief en we starten met een 4 3 2 opstelling. De eerste 15 min kwamen we goed door en zelf creeerden we ook wat kansen. Toch kwamen we 3-0 achter na goed combinatie spel van Havelte. Wij bleven toch goed meedoen en zette druk op de momenten dat het kon. Dit leverde ons ook een doelpunt op. Mourad en Nol zette druk op de keeper en deze wist zich geen raad en schoot hem bij Mourad in de voeten. Mourad ronde af met een mooie lob over de blunderende keeper. We gingen dus met een 3-1 achterstand rusten. De thee smaakte prima en iedereen bleef positief en er was zelfs nog een beetje hoop.
De tweede helft hadden we wind tegen en dat maakte ons countervoetbal iets lastiger. Toch bleven wij gevaarlijk alleen wou de bal er niet in. Havelte lukt dit nog wel 1 keer en zo was de eindstand 4-1.
Gezien we maar met ons 10-en waren hebben we goed gespeeld en inzet getoond. Hopelijk komen volgende week weer meer leden van sce 4 ons versterken, want het is wel een teamsport. De eerste 10 spelers die volgende week spelen zijn al wel bekend 1 iemand kan nog een plekje veroveren, dit is degene die sowieso op tijd is en zorgt voor bier, voor de 10 die er vandaag waren.
Jongens denk eraan zondag Veno thuis deze wedstrijd moet eigenlijk gewonnen worden, anders raken we wel erg ver achterop.