Vriendschappelijke wedstrijden SCE 1

Steenwijkerwold-- sc Emmeloord 3-4

SC Emmeloord heeft voor de aanvang van de tweede helft van de competitie drie vriendschappelijke wedstrijden gevoetbald. De eerste wedstrijd uit tegen Steenwijkerwold werd met 4-3 gewonnen door drie doelpunten van J Jonker en een van G Pala. Dat deze wedstrijd wat vreemd ging en niet uit de hand liep kwam door de sportieve instelling van beide clubs Scheidsrechter Bolland probeerde veel spelers uit te maken voor alles en nog wat en deelde een 5minuten regel in die te pas en onpas werd gehanteerd.Dat er zelfs een rode kaart gegeven werd aan een speler van sc Emmeloord kwam op hoongelach van het publiek te staan.

SC Emmeloord--Veno 2-1

De tweede wedstrijd op een dinsdag avond tegen Veno werd gewonnen door sportclub met 2-1 De 1-0 kwam op naam te staan van R Kleiker Vlak voor rust een uitgespeelde kans van Veno en de 1-1 stond op het score bord. Met veel jonge spelers die langzaam ingepast moeten worden omdat S v/d Werf en Maarten Ebbers op wereldreis zijn Jordy Fiere en L Rasing met blessures rond lopen, werd er net voor het eindsignaal de verdiende 2-1 gemaakt door wederom altijd inzetbare J Jonker. Een schot op de paal van D Lanters waar J Jonker op de goede plaats stond om hem er in te tikken

SC Emmeloord-- Dwingeloo

De wedstrijd van afgelopen zondag was er een voor trainer J Boxum tegen zijn vorige vereniging Dwingeloo.Voor aanvang werden er velen oude koeien uit de sloot gehaald maar tijdens de wedstrijd konden de mouwen opgestroopt worden. Geen van beide partijen wilde verliezen en dat gebeurde ook niet De einduitslag werd 3-3 waar het net zo goed 2-5 of 5-2 had kunnen zijn. Veel kansen over en weer een gemiste penalty van G Pala en als mooiste doelpunt een van Jos Groenhof .Klaar of niet zondag staat de start van de tweede ronde voor de deur met een thuis wedstrijd tegen Zwaagwesteinde die de inhaal wedstrijd tegen Bakkeveen met 7-0 wist te winnen We zijn gewaarschuwd