Vhk f2 - Sce f3 12-2

Vandaag hadden onze spelers hun eerste officiele wedstrijd. Iedereen was erg gespannen, want nu moet het toch echt gebeuren.
Vorig jaar was iedereen nog een kidsclub lid en nu zijn we f-jes.
We vertrokken naar Sint Jansklooster en gingen ons toen om kleden in een echte kleedkamer.
We begonnen aan onze warming-up en daaraan zag je dat iedereen er zin in had. Gelukkig was er ook veel plubliek die ons goed gingen aanmoedigen.
In de eerste minuten hadden we het even erg moeilijk en stonden dan ook al snel met 2-0 achter.
We kwamen wat beter in ons spel en het leverde ons ook wat kansen op. Jarno en Marijn hadden allebei een goed schot op doel, jammer genoeg ging hij er niet in. We bleven goed door zetten, maar jammer genoeg kregen we nog 6 goals tegen. De ruststand was dus 8-0.
Even wat drinken en een kort praatje en daar gingen we weer.
De tweede helft ging het prima en kregen we steeds meer kansen. Door een handsbal van de tegenstander kregen we een penalty, Jarno schoot deze goed binnen. Onze eerste goal is dus binnen voor dit seizoen. Iedereen bleef zijn best doen en weer was het Jarno die een goal kon maken, dit door goed samenspel van het hele team. Vhk scoorde ook nog 4 keer en dit bracht de eindstand op 12-2.
Na de wedstrijd mochten we allemaal nog een penalty nemen.
Jongens en meiden jullie hebben een prima prestatie geleverd als we ons telkens zo blijven inzetten komt de winst vanzelf een keer.