SC Emmeloord D1 - Flevo Boys D2

23-11-2011 - De inhaal lichtwedstrijd tegen Flevo Boys D2 stond op het programma. In de wetenschap, dat SCE D1 op de 8e plaats stond, en Flevo Boys 1 punt boven SCE stond en een wedstrijd minder gespeeld, moesten we vandaag winnen om aansluiting met de subtop te behouden. Fluitsignaal aanvang wedstrijd was 19.00 uur. Het valt niet mee, enigszins een zinnig verslag te maken, want het was zo mistig, Dat de poppetjes aan de andere kant niet echt herkent konden worden, maar afijn de eerste 5 minuten is het duidelijk,dat SCE het heft in handen neemt Na een aantal corners van SCE is het de 8e minuut dat Robin net buiten het penaltygebied wordt neergelegd, een vrije trap die volgt wordt over gekopt. Pas in de 15e minuut is het Flevo Boys dat de eerste kans krijgt op een doelpunt, maar gelukkig voor ons, gaat de bal naast. In de 20e minuut wederom een schot van Flevo Boys, Quinten grijpt ernaast, maar de rest stond er ook bij te kijken en de bal hobbelde aan iedereen voorbij. Het begint er nu op te lijken, dat Flevo Boys het initiatief overneemt van SCE. En dan is het zover een aanval van Flevo boys wordt binnengeschoten in de 25e minuut. 0-1 achter. Luuk krijgt nog een kansje maar de bal vliegt tegen het reclamebord op ipv In het doel, dan een ongelukkige botsing bij het doel van Flevo Boys, beide spelers gaan uiteindelijk ongedeerd de rust in. Ruststand 0-1. SCE lukt het niet meer de wedstrijd naar zich toe te trekken, passes komen niet meer aan erg rommelig met veel balverlies. Robin geeft dan een splijtpass op Stefan, maar de laatste krijgt zijn voet er net niet tegen aan. In de 17e minuut weer 2 prachtige aanvallen van SCE, maar de keeper van de tegenstander is erg sterk, en pakt alles. 5 minuten voor tijd krijgt Olav een blessure en wordt gewisseld. Op het moment, dat ik mijn opschrijfboekje heb opgeborgen, is er net voor het eindsignaal toch nog een 2e doelpunt gevallen voor Flevo Boys, hier door eindigt de wedstrijd in een 0-2 overwinning voor Flevo Boys D2, erg jammer misschien wel terecht gewonnen, maar 0-1 kwam beter tot zijn recht dan de 0-2, dat is net iets te veel van het goeie, niet best gevoetbald, laten we het er maar op houden, dat we elkaar niet zo goed konden vinden a.g.v. de dikke mist toch. Volgende keer gaan we er weer voor dit keer uit tegen Vitesse D1, Dit elftal staat op de 4e plaats in de ranking met 5 punten voorsprong op SCE, dus we moeten onze borst nat maken, maar dat gaan we zeker doen toch. Trouwe supporter.