De selectie van sc Emmeloord maakt zich op voor het nieuwe seizoen!

Het lijkt akelig stil aan de overkant van de ketelbrug, maar niets is minder waar want dit is slechts een valse stilte voor de blauwe storm.
De blauwe tornado houdt zich schuil achter de poldertoren en er waait nu nog een verraderlijk zomerbriesje boven de Ervenbos.
Aanstaande vrijdagavond om 20:00 uur begint de selectie van sc Emmeloord aan het nieuwe seizoen.
Op korte termijn hopen wij weer verse nieuwsflitsen over sc Emmeloord naar buiten te kunnen brengen want de Blauwen zitten niet stil.

Er zijn geen spelers vertrokken waardoor het team volledig in tact is gebleven en er zijn vier nieuwe spelers bijgekomen om de blauwen te versterken.
De nieuwkomers in het team zijn verdediger Wouter Spit & middenvelder Jeroen Sipma die van Flevo Boys zijn overgekomen.
Tevens is middenvelder Rick Sliep van vv Lemmer overgekomen en krijgt sc Emmeloord met de grillige aanvaller Emiel de Vries een nieuwe goaltjesgetter die bij FC Wolvega aardig aan de weg timmerde.
Iedereen is benieuwd hoe de jeugdspelers Robin Elsinga en Justin vd Poel zich bij de senioren zullen gaan ontwikkelen, maar ook hoe de jonge talenten Bastian Tabak, Remco Jonkman, Rik Beekman, Wiebe Koopmans en Koen Boneschansker zich verder zullen ontwikkelen.
Het tweede elftal komt dit seizoen weer in actie in de reserve hoofdklasse en zal ook deze week weer uit de zomerslaap ontwaken.

Komende zondagmiddag volgt er een verslag van de tweede training van sc Emmeloord en kijken we alvast vooruit naar het nieuwe seizoen.
Op zondag 27 augustus is het team de gehele dag bij elkaar en is er eerst een teamuitje Paintballen in de polder.
In de middag speelt sc Emmeloord zijn eerste oefenwedstrijd thuis tegen vv RENADO waarna de dag met een gezamenlijke BBQ zal worden afgesloten.

Vanaf volgende week zullen wij sc Emmeloord weer intensief gaan volgen met wekelijkse voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen die op Poldercuptrofee, Luister527 en Tweenul zullen worden geplaatst.
Dit is slechts een valse stilte voor de storm want De Blauwe Tornado gaat straks weer helemaal los.
Verslaggever: Klaas Huisman.