verslag trainingswedstrijd sc Emmeloord D1 - Veno D1

Na een maand zonder trainen en veldvoetbal trad  de D1 op een mooie winterdag aan op het hoofdveld tegen Veno D1 , een top eersteklasser.
En of er geen winterstop geweest was ging de D1 ouderwets voortvarend van start , tot grote verbijstering van Veno.
Met noodgedwongen 2 invallers uit de D2  trokken we ten aanval en na 5 minuten was het raak , een prima doelpunt van Souffain.
We bleven goed druk zetten en na 10 minuten was daar de  2-0  van Jesco na heel goed doorzetten . Veno wist zich geen raad ,en moest noodgedwongen terug , hetgeen tot panieksituaties bij de keepster leidde.
Toch werden we wat overmoedig nonchalant en toen de trainer  van Veno ook nog een uitstekende aanvaller liet invallen 10 minuten voor rust
werd het 2-1 . en donkere wolken pakten zich samen boven onze jongens. Het zelfvertrouwen van Veno nam zienderogen toe.
Na rust liep Veno snel uit naar een voorsprong van 2-5 . met name  inbreng van de aanvaller was doorslaggevend (4 goals 2 assists).
Uiteindelijk werd het nog 2-7 , misschien wel het huidige verschil tussen een top eersteklasser en een top tweedeklasser.
Toch was de eerste helft zeer hoopgevend ; Als  we weer conditie opbouwen en weer volop trainen en we zijn weer compleet houden we het
goede spel waarschijnlijk 2 helften vol en kunnen we moeiteloos in de eerste klas mee als het zou moeten
Het was in ieder geval fijn om jullie weer te zien voetballen,  de tweede seizoenhelft beloofd veel goeds!