Sc Emmeloord D1 – Tollebeek D1

05-01-2013 - Op een zaterdag moesten de jongens van D1 het in de kampioens wedstrijd opnemen tegen Tollebeek D1. We wisten van tevoren dat Tollebeek een goede ploeg was. Want in de beker veloren we van hun. Maar we gingen alles geven en proberen om de titel te pakken. We begonnen fris en fruitig aan de wedstrijd en het was een goede strijd. Maar na een paar minuten pakte Tollebeek de leiding en tegen die aanval konden de verdedigers (Robbie, Nathan, Twan, Rolf en Jesse) niks doen. Even later werden SCE het die de gelijkmaker maakte. Door goed spel van het middenveld (Bengt, Noah, Daan en in de tweede helft Tygo) Kon de aanval (Merijn, Roy, Michael) uithalen en scoorde merijn de bal in de goal. 1-1. We gingen meteen fel in de duels maar toch voor rust scoorde Tollebeek de 2-1. En we gingen rusten. Bart en Jan gingen ons de laatste peptalk schreeuwen en we gingen met volle moed de 2de helft in. We begonnen wat zwakjes aan de 2de helft waardoor Tollebeek ingrijpt en de 3-1 op het score bord zette. We wisten nog wel waar het om ging. Het kampioenschap namelijk. De 3-2 werd jammer genoeg iets te laat gescoord waardoor wij D1 niet de overwinning konden behalen. De scheidsrechter floot af en het was gedaan. We werden uiteindelijk 3de van de competitie en we hebben het heel goed gedaan! En na de wedstrijd kreeg de topscoorder (Merijn) Een mars van Jay omdat merijn de meeste goals maakte.
Van: Noah Warners