DTD - SC Emmeloord

26-02-2012 - Sportclub laat dure punten in blessure tijd liggen. In de 95ste minuut kwam DTD met opportunistisch voetbal langszij. Hele zure punten maar wel goed en leuk voetbal werd het publiek voorgeschoteld.In de negende minuut kwam DTD op voorsprong door een corner die niet goed weggewerkt werd en uit een haag van benen was het de spits die de 1-0 wist te maken. Vanaf dat moment was het Sportclub dat zonder Ibo Pala hamstring blessure Ronald Kleiker lies en nog steeds Jordy Fiere aan de heup geblesseerd het heft in handen kreeg. Na wat kansen gecreĆ«erd te hebben was het Dennis Lanters die vanaf 30meter diagonaal de uiterste hoek bereikte en de keeper kansloos liet. Vecht voetbal van DTD en een enorme inzet van Sportclub was dit ook de ruststand. H v Wieren moest opgelapt worden met een kuitblessure waar hij een tik op had gekregen. Gelijk na rust waren het de spitsen die verzuimde om DTD over de knie te leggen en duurde het toch tot de 57ste minuut toen uit een corner van M Bouhayouf D Lanters inkopt en een verdediger de bal uit de lucht achter de lijn vandaan haalt.De uitstekende scheidsrechter stond keurig opgesteld en wees resoluut naar het midden. Harm v Wieren moest zich laten wisselen en ook D v/d Zee raakte geblesseerd en eindigde Sportclub wederom met de jonkies Dit was het sein voor DTD om alles uit de kast te halen wat er in zat en met strijd wisten ze dan toch de gelijkmaker te scoren. Zuur en twee dure punten laten liggen loopt Heereveen die wel won weer uit. Volgende week het laag geklasseerde Bakkeveen waar in ieder geval van gewonnen moet  worden om een goede aansluiting te behouden.