SC Emmeloord VR1 - MSC VR3

De allereerste competitiewedstrijd stond op het programma. VR1 dit seizoen spelend in de 4e klasse. We moesten vandaag tegen MSC die afgelopen seizoen is gepromoveerd naar de 4e klasse. Het leek wel alsof het weer steeds slechter werd. Maar op zich was het prima weer om te voetballen. De nieuwe tenues waren weer te zien dit maal wel met alle sponsors er op.

We begonnen iets later aan de wedstrijd omdat de tegenstander vast stond in Emmeloord wegens het pieperfestival. Maar het was te doen. De wedstrijd was begonnen en we stonden al vrij snel op een 1-0 voorsprong door Dominique. Niet veel later schoot Marit de 2-0 binnen nadat ze eerder al de kruising had geraakt met een mooi schot. Marina maakte het 3e doelpunt voor Emmeloord en de tegenstander deed ook nog wat terug. Het was 3-1 in de rust. Er werd goed gevoetbald en Emmeloord was iets beter.

De tweede helft was zo'n beetje hetzelfde als de eerste helft. Emmeloord was beter, raakte nog eens 3x de lat/paal. Wij hadden een voordeel in de tweede helft, wij hadden een veel betere conditie. Op een gegeven moment konden de dames van MSC geen stap meer zetten en had hun aanvoerder het zwaar en dat was echt te zien. Helaas voor de dames van MSC was het geen goed begin van hun 4e klasse avontuur maar voor ons wel. 11-1 stond er uiteindelijk op het wedstrijdformulier.

De doelpuntenmakers van de middag: 3x Marina, 2x Dominique, 2x Suus, Marit, Martine, Ageeth, Irene.