Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd in de 2e klasse op het programma.
Tegenstander van vandaag was Nagele C1. Nagele werd vooraf gezien als een
gevaarlijke tegenstander, dit was wel uit het verleden gebleken.
Het is de 11e minuut als Otis alleen voor de keeper komt, een wereldkans op
een goal gaat verloren, omdat hij de bal niet goed raakte en de keeper de bal dus
weg kon werken. Niet veel later komt er een voorzet van 1 van de Loosmannetjes bij Stefan
terecht, ook deze mist net de goal. Gelijk hierna een super actie van Luuk, hij weet
diverse spelers uit te kappen  en weet de bal subliem voor te zetten, maar Otis mist
helaas. Dan is het Mark die vanaf de zijlijn een pracht pass geeft op Merijn, en deze
kopt de bal binnen, eindelijk 1-0 voor SCE in de 20e minuut.
SCE heeft de wedstrijd nu volledig onder controle, en zijn veelal te vinden op de helft
van Nagele. Een goeie voorzet van Stefan komt bij Lucas en van afstand gaat de bal via
bovenkant lat in de goal. 2-0. In de 32e minuut, weet Natan bal te redden, maar Nagele
krijgt corner mee, deze corner is uiteindelijk een makkie voor Tim.
Op slag van rust weet Luuk een bal van een verdediger te onderscheppen, deze bal komt
vervolgens bij Otis en deze maakt koelbloedig een doelpunt 3-0. Dan zowaar weer een
tegenaanval van Nagele, de bal komt vlak voor het doel bij de grond, en Tim de
grondtijger weet de bal te pakken. Dan weer een super voorzet van Stefan op Mark, deze schiet
de bal door naar Merijn en pats de 4-0 valt ook nog voor de rust binnen.

De 2e helft is 4 minuten oud als Han een bal speelt op de vrijstaande Luuk, en deze
maakt het 5e doelpunt voor SCE. In de 6e minuut denkt Luuk de bal van rechts voor te\zetten,
doet dit ook maar via verdediger belandt de bal in het net 6-0.
In de 8e minuut de 3e tegenaanval van Nagele, ondanks het goed verdedigen van
Koen, Chris en Jason en Melvin, weet Tim de bal nog net tot corner te tikken..
Iedereen denkt dan zijn goaltje mee te pikken, en het is Robbie die in de 13e minuut even
uit haalt, de bal gaat maar net over de lat van Nagele, jammer Robbie, zou leuk zijn
geweest. Even later versiert Stefan een corner hij neemt deze zelf, en nadat de keeper de
bal maar net weet te ketsen, is het in de rebound Merijn die net naast de kist schiet.
Zelfs Koen is zo nu en dan voorin te vinden, of SCE is zo sterk of Nagele is wat aan de
zwakke kant, laten we het er op houden dat SCE sterk is. Er gebeurt dan ook niet
al te veel meer en Nagele weet geen vuist te maken. Dan een prachtige solo actie van Chris,
vanuit de verdediging neemt hij de bal mee en omzeilt alles en iedereen, en komt zelfs
tot een doelpoging, maar de bal gaat net naast, een geweldige prachtige actie Chris.
Dan voetbalt Han al dribbelend de bal in het rond, en uiteindelijk tikt hij door op Merijn
en daar is dan ook nog de 7-0 in de 37e minuut. Ja,ja,ja een hattrick voor Merijn.
En dit was tevens de uitslag. Goed gespeeld mannen, op naar de volgende wedstrijd