Jubbega3-SCE2 3-6.
8.00 uur pijpestelen
8.30 uur pijpestelen
10.00 uur nog steeds pijpestelen maar wel de aftrap.
De eerste 20 minuten aftastend voetbal met gelijkwaardige teams en dan scoort Bob Groenhof zijn eerste goal uit een doorkopbal van Robbin Willemsen na een corner van Martin Holtmaat.
Binnen de minuut scoort Bob al zijn 2e!! maar dan wel door een schot half te blokken en zo Niels Boomsma een vergeefse duik te laten maken. 1-1 dus own goal.
Vlak erop maakt Jubbega voor het eerst gebruik van hun gevaarlijkste wapen, namelijk bij de laatste paal opduiken met 2 cq 3 bomen van kerels, en de lange voorzet wordt binnen geknikt. 2-1 voor de thuisploeg. Ja, de gelijkmaker had ons ook een beetje van slag gemaakt. Maar het kwartiertje van Tjalling Heeringa bracht ons weer op voorsprong. Eerst knokt hij steenhard om de bal en die hebbende wordt hij neergehaald hetwelk Robbin W de kans geeft vanaf de stip te scoren en even later rond hij een snelle aanval mieters koelbloedig af en vind de verre hoek middels een harde schuiver. De pauze dus met 2-3 voorsprong ingegaan.
-------------------------------------------------------------------------------
 De 2e helft zal voor Jubbega nog roder gaan kleuren dan hetgeen ervan in hun tenue zit en dat weten zij 3 keer te bevlekken op het sprankelende witte gedeelte ervan. Dus eindigen zij de wedstrijd met nog maar 8 spelers na erg grove charges op de benen van vooral Sven Goos en Robbin W.
Jubbega mocht nog eens de trekker overhalen van hun wapen, 2e paal inkoppen dus, maar onze jongens legden er alweer 3 in het netje bij Jubbega dat toch al tekens toont van erg veel ballen vangen gezien de conditie van het materiaal. Gaten erin dus.
De 2-4 was een schoonheid die op naam kwam van Robbin W. Uit een corner, versierd door Adri Nugter, en weer getrapt door dezelfde Martin, schiet hij tegendraads met binnenkant voet halfvolley de bal in de hoek.
Beauty dus. 3-4 al beschreven.  Op 18 meter van het Jubbega doel flikt Robbin alweer een kunstje en schiet doodleuk de bal links van de keeper laag net naast de paal binnen. 3-5 dus. Vind het wel welletjes voor vandaag en wil zijn 2e pingel niet te gelde maken.
Rudy de Jonge dacht wat Robbin kan kan ik ook en zijn droge knal deed ons even de pijpestelen vergeten. 3-6.
Missie 1. het beginnen met een 3 punter is geslaagd. 2. een 2e zevenklapper net niet.
Wel weer een hattrick genoteerd nu van Robbin.