Wedstrijd Alcides - Emmeloord 4-1

07-04-1212 - ALCIDES D1 - SC EMMELOORD D1
Iedereen wist dat dit een moeilijke wedstrijd ging worden, vorige keer 2-2 thuis. En Alcides is de koploper! Bij Alcides, natuurlijk op het hoofdveld. Want je kan de beste club natuurlijk niet op een slecht veld laten spelen. Eerste helft spelen we met de wind tegen. En de wedstrijd begint, Lucas raakt in een duel met een middenspeler, en is zo fanatiek dat de scheidsrechter een vrije trap geeft. Hij moest indirect. Maar hij schiet hem direct. De scheidsrechter vond het uiteindelijk wel goed en is het 1-0. We lieten de kopjes hangen, helaas. Na een snelle uitval werd de 2-0 gescoorde. Eindelijk rust, met een kopje thee in de kleedkamer. Een goeie peptalk van onze coach en we gingen er weer tegen aan. We moesten van kant wisselen en stonden nu de wind mee. Na de rust kwam er corner en werd er weer gescoord door Alcides.  Nu kregen wij ook een corner maar werd helaas uit de zestien gehaald. En uiteindelijk werd er een mooie kaats gegeven naar Jason. Jason maakte een prachtige volley met zijn goeie been in een hoekje. En viel dus de 3-1. In de laatste minut liep het ''volslanke meisje'' uit het team van Alcides, vooruit en schoot. Uiteindelijk getackeld door Koen. Waardoor ze een ''beetje'' boos werd en als een "stierinnetje" achter hem aanging. Het verlies werd goed gemaakt met een patatje door Melvin die jarig was geweest.