SC Emmeloord---- Oerterp

Terechte verloren wedstrijd tegen Oerterp
Een dramatische wedstrijd van Sportclub tegen een gemotiveerd Oerterp leverde een 0-3 verlies op. Deze wedstrijd moet maar snel de prullenbak in want van voetbal was weinig sprake en om alleen de zeer zwak leidende man de schuld te geven die op het niveau floot zoals Sportclub voetbalde is niet helemaal eerlijk.Oerterp die vanaf het begin het heft in handen had kwam dan ook op slag van rust op een 0-1 voorsprong.
Na rust was het een zelfde spelbeeld en had Emmeloord niets te vertellen gehad als het met vier of vijf doelpunten had achter gestaan. Tot aan de 60ste minuut gaf de warrig leidende man uit Friesland G Pala twee keer geel en deze kon vertrekken. In het tumult dat hier uit voort vloeide voelde deze man zich bedreigd en gaf ook I Pala twee keer geel en dus rood. Dat de wedstrijd na een kleine adem pauze toch nog uitgespeeld werd kwam door het gezonde verstand van beide trainers die verder geen gezeur meer wilde.
Oerterp maakte in het laatste half uur nog twee doelpunten tegen een met negen man geĆ«indigd SC Emmeloord