Competitiwedstrijd SCE D1- Vitesse D1 (Meppel) zaterdag 21 april 2012

Competitiewedstrijd SCE D1 - Vitesse D1 (Meppel) Zaterdag 21 april 2012

De uitwedstrijd tegen deze ploeg hadden we gewonnen, maar ook wisten we dat
Vitesse D1 op de 3e plaats stond in de competitie. Dus dat zou geen makkie worden.
In de 4e minuut kapt Stefan een man uit en geeft mooie voorzet op Luuk, en daarna
nog een beste voorzet maar de bal gaat niet in de kist.
In de 8e minuut komt Vitesse eruit, de 0-1 was bijna een feit maar de lat bracht redding.
Wij hadden vandaag niet de beschikking over Quinten en Jeroen, dus Jari de keeper
van D2 stond bij ons onder de lat. Dan is het weer Stefan die dit keer een bal scherp
voorzet op Ian, deze schiet maar de keeper stompt de bal corner. Zowel in de
15e als in de 18e minuut brengt Jari redding voor SCE
In de 19e minuut krijgt Melvin vrije trap net buiten het penalty gebied, de bal
komt bij Luuk terecht, maar de bal gaat over. Een super schot van Damian bereikt
Mark, deze haalt uit en via de binnenkant paal is de 1-0 een feit. In de 21e
minuut denkt Vitesse wat SCE kan, kunnen wij ook, en ook met behulp van de paal
wordt de 1-1 bewerkstelligd. Olav komt in balbezit en zet voor op Robin, deze
wil uithalen, maar de scheids fluit voor buitenspel. Zowel Olav als Melvin
geven een paar slimme ballen naar voren, een paar corners zonder goals is de
buit. Koen denkt bij de middellijn ik haal maar eens uit, dit doet hij en de bal
belandt op de lat. Mark wordt onderuit gehaald, maar onze goedfluitende scheids
wil niets weten van een vrije trap, en de scheids beslist altijd.
Robin komt alleen voor de keeper, maar schiet helaas naast, Vitesse komt nauwelijks
meer op de helft van SCE, en SCE weet de score maar niet op te voeren. Ian krijgt
nog een kansje, maar het doelpunt blijft uit. We moeten wachten tot de 19e minuut,
Ian gaat er met de bal van door en schiet maar eens, de 2-1 is geboren.
Het is allemaal niet echt scherp en wat rommelig, maar de score had al wel 6-1 kunnen zijn.
In de 23e minuut moet Koen helemaal van voren naar achteren sprinten, dit lukt best,
want hij weet een actie van Vitesse voor de gelijkmaker te beletten.
In de 23e minuut krijgt Marc een trap voor zijn hoofd, nu wel een vrije trap, en Marc overleeft
het. 5 Minuten voor tijd maakt Roy Snoek een huurling uit de E´s zijn debuut in de D´s.
Een beste pass van Olav op Luuk waarbij de paal in de wegstond en dus de 3-1 uitblijft.
SCE krijgt nog een corner, Damian neemt deze en zowel Luuk als Stefan missen.
Olav is op de middellijn en ziet Damian voorin staan, deze neemt goed aan en beheerst
maakt Damian de bevrijdende treffer. 3-1. Dan denk je nog 1 of 2 erbij, maar nee, de
enige tegenaanval van Vitesse wordt beloond met een treffer en Vitesse is weer terug in de race
3-2. Vlak voor het eindsignaal heeft Jari de bal niet shocking klem vast, en de tegenpartij kon
Nog bijna profiteren, zover kwam het gelukkig niet, de eindstand is 3-2 gebleven.
Dus weer 3 punten in de pocket, het was niet allemaal geweldig, maar wel spannend, een leuke