Competitie wedstrijd SCE D1 - Olympia D1 zaterdag 14 april

Hadden we de uitwedstrijd in Hasselt gewonnen, nu kregen we Olympia D1 thuis
Al binnen 1 minuut is het raak voor SCE, na een mooie voorzet van Damian, weet
Luuk te scoren 1-0. Dit was al vast veel belovend, maar heel lang konden
we hier niet van genieten, want in de 9e minuut scoort Olympia tegen dus 1-1.
In de 12e minuut wordt een vermeende tackle bestraft en Olympia krijgt vrije trap.
De bal ging gelukkig over. Opeens komt er een spits alleen voor Quinten te staan,
deze aarzelde net iets te lang, zodat Jeroen de bal nog net corner kan trappen.,
grote klasse. Een mooie voorzet van Robin komt bij Mark, via de keeper wordt het
corner, echter het doel werd niet getroffen. In de 22e minuut is het toch Olympia
die de 1-2 binnenschiet, dan lijkt het erop dat wij een penalty meekrijgen want Mark
wordt gevloerd, echter de penalty wordt niet gegeven. Jason geeft een super
voorzet op Robin, deze vergeet op zijn beurt de bal stil te leggen, hij had de hoek
voor het uitkiezen, maar de bal gaat ver naast, jammer. Een spits van Olympia
neemt de bal mee naar voren, en weet de hele verdediging te omzeilen, komt
alleen voor Quinten terecht, maar deze maakt een super redding. Lucas wordt gewisseld
en Olav komt binnen de lijnen, Lucas was een beetje dizzy door een bal die hij tegen
zijn hoofd kreeg, rust signaal 1-2

In de 2e helft komt nu Mark alleen voor de keeper van Olympia, maar het was vangbal.
En dan opeens komt er weer een speler alleen voor de neus van Quinten te staan, maar
dit keer brengt de lat redding. SCE komt met 3 spelers voor de keeper, maar er wordt
buitenspel gefloten, zonde. In de 13e minuut is onze defensie weer eens zoek, en de 1-3
wordt simpel binnen geknalt. Even later een mooie pass van Damian op Lucas, Lucas heeft
de mogelijkheid de 2-3 binnen te schieten, maar vergeet de bal te raken. Dan zitten
we in de 21e minuut, het is weer die nummer 7 van Olympia, die zo onze verdediging
opslokt en weer net zo simpel de 1-4 binnenschiet. Om niet alle doelpunten op zijn naam
te krijgen passt die nr 7 op de nr 11 van Olympia en de 1-5 is ook een feit.(wel buitenspel
doelpunt, maar afijn) dit was naar mijn mening al het 2e buitenspel doelpunt.
Koen haalt de trekker nog maar eens over en poeiert de bal van achter uit op Luuk,
de keeper maakt corner. En dan opeens begint SCE te voetballen , naar geweldig
spitsenwerk, weet Mark de 2-5 binnen te schieten. Dit was tevens de uitslag.
Al met al een draak van een wedstrijd, die maar snel vergeten moet worden, zelfs de
Coach was er misselijk van en wist niet hoe snel hij naar huis moest gaan.