SCE F3 - Flevoboys F16

07-04-2012 - SCE begon deze wedstrijd als lijstaanvoerder  en zoals het hoort bij een koploper
Werd de wedstrijd op het hoofdveld gespeeld Ondanks personele problemen konden we toch nog een redelijk team op de been brengen. Ibrahim was met E5 meegereisd en Meije had na een zware-avond(verjaardag) Nog even wat langer rust nodig,en chayenne had haar schoenen vergeten. We begonnen met ons slot op de deur Nighell  in de goal Aanvoerder Tamas linksachter,Ismael laatste man Mathijn rechtsachter Wouter in de spits Romeo linksvoor Remon rechtsvoor en koen midmid
Vooraf dacht iedereen al aan een makkelijke overwinning logisch gezien het verschil op de ranglijst waar Flevoboys onderaan bungelde. Maar dat pakte toch anders uit SCE was vanaf het begin af wel de bovenliggende partij Maar ondanks een paar goede kansen van Wouter,Koen en Remon was het
Flevoboys dat de score opende via een counter werd het 0-1 keeper nighell was kansloos. De F3 liet zich hier niet van de wijs brengen en ging door met wat het goed kan voetballen op de helft van de tegenstander. Tamas en Mathijn zette goed druk naar voren en Remon,Chayenne en Romeo waren constant in beweging en  koen kwam ook regelmatig gevaarlijk door vanuit het middenveld  De 1-1 hing dan ook al een tijd in de lucht en kon niet lang uitblijven Ismael was ook mee naar voren geslopen en schoot de bal ,listig in de hoek 1-1 De goal gaf SCE vleugels  Wouter schoot de 1-2 strak in en Remon Wist tussen 6 man van flevoboys de punt van zijn nieuwe schoen tegen de bal te krijgen
En de derde goal te maken(volgens eigen zeggen) Dit was dan ook de ruststand na de rust ging  SCE verder waar het gebleven was Voetballen op de helft van de tegenstander Het was Koen welke de score opende eerst werd zijn schot nog gekeerd door de flevo keeper maar in de rebound was de keeper kansloos 1-4 Toch bleef het oppassen achterin  Flevoboys had twee bewegelijke snelle aanvallers
Maar deze werden vakkundig van de goal weg gehouden door Ismael en Mathijn  en onze aanvoerder Tamas Wouter welke de tweede helft op de goal stond heeft de hele tweede helft niks meer te doen gehad. SCE bleef dus naar hartelust aanvallen Raymon&Romeo hadden nog  goede kansen En Nighell kwam ook nog een paar keer goed door Ismael liet nog even zien hoe het moet en maakte de 5-1
Ramon tekende met zijn nieuwe wondersloffen  voor de 6-1 En Meije die de laatste 10 minuten ook nog meespeelde bewees dat goed uitslapen voor de wedstrijd ook pluspunten had, hij scoorde de mooiste goal van de middag door hard en onhoudbaar voor de flevo keeper in de rechterbovenhoek te knallen wat voor de 7-1 eindstand zorgde. Volgende week staat er weer een kraker op het programma dan gaan we als koploper naar Hasselt om Olympia achter de zegekar te binden Chayenne heeft  al voorspelt dat ze drie keer gaat scoren dus het beloofd een doelpuntrijke wedstrijd te worden.