verslag Tiendorpentoernooi F2 Rutten 25-mei

De toppers van F2 speelden afgelopen zaterdag op het zonovergoten sportpark in Rutten  een erg leuk toernooi. Helaas was Mathijn er niet bij hij was een weekendje weg maar de andere 8 toppers waren er wel allemaal. In de poulefase werden we erg makkelijk  eerste door vier overwinningen  op rij  Als eerste werd Bant f2 met 7-0 verslagen daarna was Tonego  F2 aan de beurt deze werden met 11-0 verslagen. De derde wedstrijd tegen Ens f2 wonnen we met 3-0  en de laatste tegen RKO f2 met  2-1

Tussendoor moest de leiding van SCE F2 zich melden bij de wedstrijdleiding omdat het vermoeden bestond dat SCE met de F1 was afgereisd wat natuurlijk  maar moet worden gezien als een compliment.

De kruisfinale moesten we tegen FB 6  wat ook de concurrent  is in de competitie. De spelers waren nog niet helemaal scherp want na 5 minuten kwamen we met 0-1 achter  maar zoals altijd is de F2 in staat om er dan een schepje boven op te doen En kreeg het weer grip op de wedstrijd door weer een mooie aanval kwamen we weer gelijk 1-1  het bleef spannend SCE kreeg nog een aantal kansen maar deze werden niet verzilverd zodat het spannend bleef
Een paar minuten voor tijd scoorde SCE weer 1-2 helaas zat de scheids waarschijnlijk ergens anders naar te kijken want tot iedereen z,n verbazing en tot opluchting van FB werd deze goal niet toegekend. Zodat de eindstand 1-1 bleef en er penalty,s moesten worden genomen  de spelers waren danig onder de indruk van dit onrecht en miste de scherpte bij de penalty zodat niet SCE maar FB de finale speelde.

Gelijk hierna moest er worden gespeeld tegen RKO voor de derde/vierde plaats
SCE liep met de kopjes naar beneden want er was gerekend op een finale plaats Maar naar 5 minuten kwam dan toch weer de spirit erin en werd er verdiend met 3-0 gewonnen zodat we als derde eindigde

Tamas,Dani,Sam,Bram,Nighell,Wouter,Remco&Koen  hebben toch een mooie prestatie Geleverd  geen een keer verloren  27(eigenlijk 28) goals voor en 2 tegen