Nagele F2 - SC Emmeloord F2

Nagele F2 –Emmeloord F2

Zaterdag 4 mei speelden we de inhaalwedstrijd  in en tegen Nagele F2
Met 2 jarige in ons midden Sam&Mathijn welke allebei vrijdag een jaartje ouder waren geworden.
Vooraf leek het een makkelijke wedstrijd gewonnen thuis hadden we Nagele met 10-0 verslagen en had Remco de hele wedstrijd maar een bal gehad.
De wedstrijd vandaag liep toch heel anders dan er van te voren werd gedacht,
Na de wedstrijd van vorige week hoopte we dat dit een een tijdelijke dip was,maar zaterdag bleek al gauw dat SCE nog steeds worstelt met zijn vorm
Of het nu kwam door de vele verjaardag feesjes en logeerpartijtjes  maar we miste vandaag de scherpte.en Nagele speelden ook beter als de afgelopen wedstrijd.
Emmeloord was wel de bovenliggende partij maar we kwamen maar moeilijk tot scoren(moet ook gezegd worden dat Nagele wel over een topkeeper beschikt )
SCE kwam in de 12de minuut wel op een 0-1 voorsprong door een goal van Sam maar 4 minuten later  scoorde Nagele uit een corner  de gelijkmaker  SCE vergat even te verdedigen  dit was ook de rustand.

Na rust had SCE ook het betere van het spel Nagele  loerde op de counter  en was daar ook gevaarlijk mee normaal gesproken  staat onze verdediging als een huis maar deze had ook last van een dip want Nagele scoorde de 2-1
Gelukkig had Wouter zijn vizier weer op scherp en scoorde twee keer achter elkaar zodat we met 2-3 voorkwamen   de wedstrijd bleef wel spannend  Sam .Nighel,Wouter en Bram kregen de ballen er niet in  achterin bleef het ook rommelig  onze ijzervreters Koen,Dani&Mathijn maakte het zichzelf ook moeilijk vergaten, even over de zijkanten te spelen en probeerde de bal via het midden uit te verdedigen dit ging niet goed en Nagele kreeg nog een hele grote kans gelukkig Had Remco nog een geweldige redding in huis  zodat we de drie punten mee naar Emmeloord Namen
Door deze overwinning staan we stevig op de tweede plaats en op 1 puntje achter op de koploper waar we nog tegen moeten spelen , beloofd dus een spannend einde van de competitie te worden,
Nu maar hopen dat de vorm weer terugkomt en misschien  kunnen we dan nog een plaatje stijgen