wedstrijd vwc f1-sce f2

We moesten deze morgen aan treden tegen vwc f1.We gingen vroeg met met de zon hoog aan lucht met een koude wind.we hadden een gast speller in ons midden.Daan van de f3. na ons omgekleed te hebben .en naar wijze woorden van onze lEIder te hebben geluisterd gingen het veld op voor warmming up.
Nadat we warm waren begonnen we aan de wedstrijd .we kwamen als vrij snel voor met 1 -0 het was een doelpunt uit het boekje goed geluisterd dus na onze leider dachten we .maar al vrij vlot kregen we een tegen doelpunt , het ging niet goed we kregen we kwamen achter met 4-2 met de rust de ouders zieden onder elkaar zijn ze nog niet uitgeslapen of zo .ik rust rust gaf de leider ons allerlei  hints om beter te worden de tweede helft .en dat pakte goed uit .we speelden over en we kregen kansen . we kunnen het wel dachten we .Zo werd er dus meer druk gezet naar voren.Daar kwam een mooi doelpunt uit goed overgespeeld 4-3  onze ouders aan de kant stonden te juichen denk dat hun meer last van de zenuwen dan wij ,hahahah .Vlak erna werd het 4-4 .weer en goed doelpunt .we dachten erop en erover nu de punten moeten mee na emmeloord .we hadden kans op kans paal of de keeper stond in de weg .Tot een min voor tijd werd er door ons nog een doelpunt gemaakt 4-5 kort daarna floot de scheids af.JA JA gewonnen gevochten als leeuwen de drie punten mee naar emmeloord .Daan bedankt dat je mee was je hielt goed stand achter in top