Farid heeft de mannen voor de wedstrijd dan ook goed scherp gezet.

Achter: Bekir heel ongebruikelijk op de links achter positie, Hassan laatste man, Marcel voorstopper en Moessie op rechts achter.
Midden: met Peter, Mustafa en Hamza en Suber

Over de wedstrijd kan ik kort zijn.
We waren gewoon de betere.
We tikten er vrolijk om los.

18e minuut Marcel maakt uit een corner de 1 - 0.
De bal werd niet goed uitverdedigd en Marcel schoot de afvallende bal hard vanaf rand 16 in en de keeper kon niet anders doen dan kijken… 1-0
in de 35 minuut was het Bekir die een een twee opzette met Hamza en die gaf de bal mooi mee aan Bekir, waardoor Bekir ineens oog in oog stond met de keeper.
buitenkant voet draaide de bal van de keeper weg en in de goal.. 2-10
Vlak voor rust speelde een speler rustig terug naar Riaz die de bal een echte wilde hoeiiiiiiii wilde geven, maar
op de een of andere wijze wipte de bal net op (polletje van van Breukelen leek dit) en hij raakte de bal totaal verkeert en met veel effect ging de bal in eigen goal. 2-1
in de rust was het Farid die zijn bekende toespraak hield.
Hij kan omdat hij het zelf moet vertellen, zelf nooit mee luisteren.
Want vlak na de rust begon Farid weer aan een bekende rush.
De tegenstander tikte Farid tegen zijn been in het strafschopgebied en hij kreeg terecht een strafschop.
Riaz die geweldig met zijn polletje in de maag zat kwam vragen of hij het weer rechtzetten mocht.
Uiteindelijk mocht hij vanaf 11 meter het vonnis voltrekken.
Dit deed hij beter dan Pelle zondag tegen Den Haag en de bal ging er mooi in. 3-1
Een minuut of tien voor tijd bracht Younes de eindstand op 4-1 door de bal uit een vrije trap van Peter binnen te koppen.