Kampioenswedstrijd

Hallo allemaal,
Zaterdag 20 april.
Het was een mooie zonnige ochtend. We moesten om 10.30 tegen Ruinerwold D2 en speelden thuis op het hoofdveld. Het was een belangrijke wedstrijd want we konden kampioen worden.
We hadden er allemaal heel veel zin in en hadden goede hoop om te winnen, maar vonden het best wel spannend.
Toen we ons hadden omgekleed begonnen we met de warming up. Voordat de wedstrijd begon werden eerst de namen van alle spelers omgeroepen, alsof het eerste moest spelen, heel leuk.
Er was muziek, veel publiek en er werden een boel foto's gemaakt. Het fluitsignaal klonk. We begonnen rustig en toen het eerste doelpunt werd gezet door Tygo kwamen we helemaal los!
We werden steeds sterker en het ene na het andere doelpunt volgde van Marijn, Wahil, Roy en de laatste voor de rust door Tygo 6-0. Na elke doelpunt kwam er muziek en klonk er DOELPUNT.
De tweede helft.
Al heel snel was het 7-0 en werden er doelpunten gezet door Roy, Wahil, Marijn, Noah en Michael.
Iedereen van het team was er en speelde super. Er waren mooie acties en we speelden goed samen. Want of je nu scoort of verdedigd, je doet het met elkaar!!!
De wedstrijd werd 10 minuten eerder gestopt, anders werd het wat sneu voor de tegenpartij. We eindigden met 14-0 en we waren KAMPIOEN!!
Na de wedstrijd gingen we eerst de handen schudden en op de foto voor de krant en toen... FEESTEN.
We kregen lekker patat, een flesje AA en een mooie Troffee. Het was een super leuke ochtend.
Bart en Jan, jullie ook bedankt voor de leuke en goede training en coaching.
Tot de volgende keer en nog een fijne vakantie.
Groetjes Rolf