Verslag Scheerwolde F1 - SCE F2

Zaterdagmorgen erg vroeg vertrok de voltallige selectie van de F2 naar Scheerwolde
Om het op te nemen tegen de de F1 of was het de E1 of de D1? Van Scheerwolde
Vol vertrouwen in ieder geval, de thuiswedstrijd was twee weken geleden immers makkelijk met 9-1 gewonnen.
Na de warming-up kon de wedstrijd beginnen, SCE begon voortvarend aan de wedstrijd
De ene kans na de andere werden naast over of de goed keepende keeper van scheerwolde keerde de aanvallen.
Na 5 minuten  scoorde Bram de 0-1 er leek nog niks aan de hand al hadden Dani,Koen,Mathijn en Tamas wel de handen vol aan de twee koppen grotere aanvallers van Scheerwolde
Welke het nu op een andere boeg gooiden en door fysiek spel probeerde SCE onder druk te zetten.
Dit had ook effect want  na 10 minuten stond de 1-1 op het score bord dit was voor de mannen en vrouw voor f2 het sein om er ook vol tegen aan te gaan.
Helaas was het normaal zo verzorgde goede spel van de F2 vandaag niet helemaal aanwezig  en was het sporadisch te zien hoe goed de F2 eigenlijk is  wel kwam SCE verdiend op 1-2 door een goal van Sam het bleek een spannende wedstrijd te worden want ook Remco moest vol aan de bak gelukkig was Remco in topvorm want hij hield zijn doel schoon de verdere 1ste helft
Einde eerste helft weer een mooie aanval over 7 schijven van de F2 waardoor we met drie aanvallers alleen op de keeper af kwamen dit was voor de Scheids een teken om maar snel het rust signaal te fluiten.zodat de schade beperkt bleef voor Scheerwolde

Na de rust was het beeld iets anders dan de eerste de reuzen van scheerwolde kwamen steeds vaker gevaarlijk door Remco moest zich een aantal keer strekken en de verdedigers konden moeilijker mee naar voren SCE kreeg ook wel weer kansen maar de normaal zo productieve voorhoede kwam maar moeilijk tot scoren.
Of het kwam door de zwaardere E bal? die de scheids de tweede helft had ingebracht
Hierdoor kwam SCE er ook nog wat moeilijker uit waardoor de druk nog wat groter werd.
Gelukkig pikte Wouter op aangeven van de bijna jarige Nighel wel zijn goaltje mee zodat we met 1-3 voorkwamen.
De wedstrijd zat al in blessure tijd toen Scheerwolde de aansluitingstreffer maakte 2-3
Gelukkig scoorde SCE gelijk ook weer het was Bram die zijn tweede treffer maakte2-4
De scheids had waarschijnlijk nog het gevoel dat de thuisclub gelijk kon komen
Want nog steeds werd er niet afgefloten totdat SCE weer door  de linies heen brak en weer met z,n drieen op de keeper afgingen vond de scheids het genoeg
Eindstand 2-4  een zwaarbevochten terechte  overwinning  een knappe prestatie van de F 2

Tom&Dennis hadden voor de wedstrijd ook al een geweldige verjaardagsmuts gekregen van een overijverige moeder die ze de hele wedstrijd op moesten houden ook daarvoor bedankt?!