Flevo Boys D5 VS SCE D1 zaterdag 18 mei 2013

Vandaag moest SCE D1 tegen Flevo Boys. Onze buren begonnen de wedstrijd goed, maar in het tweede deel van de eerste helft werd SCE  beter en creëerden we kansen. Tygo kreeg de bal in de 16 meter en dolde de keeper uit. Toen werd er onterecht gevlagd voor buitenspel. Het doelpunt werd dus afgekeurd. Later in de eerste helft kreeg Tygo weer de bal, maar blijkbaar stond hij buitenspel. Daardoor werd hij boos en door de scheidsrechter uit het veld gestuurd. Dat vonden wij niet leuk en werden ook boos en gelukkig werd er toen gefloten voor het rustsignaal.
In het eerste deel van de tweede helft kregen onze buren een vrije trap dichtbij het doel, maar die werdt naast geschoten. Toen kreeg SCE  een kans en was het  een flipperkast in de Flevo-verdediging. Uiteindelijk kwam de bal bij Michael terecht die hem in de hoek schoot: 0-1 voor SCE. 10 minuten later werdt er afgefloten en de wedstrijd eindigde in 0-1. Gewonnen en drie punten mee naar huis!