SC emmeloord E2-sv ens e2

01-12-2012 Het is 1 december 2012, en de mannen van e2 moeten de wei in voor de wedstrijd tegen ens. De mannen op tijd aanwezig, de coach is er klaar voor, kortom het moeten gewoon 3 punten opleveren. 1 Verandering binnen het team, want thomas staat op doel en lennart mag gaan voetballen. Het begin is aftasten geblazen, en de wedstrijd komt maar langzaam op gang. Wat er daarna gebeurt is niet te beschrijven. Ens houd het bij tot 2-1, maar daarna is het emmeloord e2 wat de klok slaat. van 2-1 lopen we makkelijk en met zeer goed voetbal uit naar 6-1 wat ook de rustand is. De machine hapert in de tweede helft voor een minuut of 7, maar met wat positiewisselingen dendert e2 door naar een geweldige 15-1 overwinning. mag dit team samen met ate-jan trainen, en het voetbal wordt met de week beter en beter. Het is een genot om te zien dat iedereen beter begint te voetballen, en elkaar een doelpunt gunt en niet voor eigen succes gaat. Jongens klasse gedaan nog 1 potje te gaan, en wie weet zit de tweede plek er nog in. Wil nog wel even zeggen zonder 1 speler tekort te doen, dat tristan vandaag een dijk van een wedstrijd heeft gespeeld, en voor mij de man of the match was. Thomas Djurre Tristan Souffian Idriss Lorenzo Jesco Mick Lennart topspelers van e2 helemaal top je mag trots op jezelf zijn.