SC Emmeloord F2 - Flevo Boys F6

Vandaag stond de belangrijke wedstrijd tegen Flevo Boys F6 op het programma, deze wedstrijd moest gewonnen worden om in de race te blijven voor het kampioenschap in deze competitie.

SCE ging direct goed uit de startblokken met een snelle aanval waaruit Alban al in de eerste of tweede minuut de 1-0 wist te scoren. Met deze voorsprong op zak  kwam er vertrouwen in de ploeg en werd goed combinatievoetbal gespeeld. Nick uit de F1 speelde mee in het team alsof hij er altijd al geweest was en verschillende aanvallen volgden elkaar op. Een paar kleine kansjes voor Flevoboys werden gemist en na ongeveer een kwartiertje wist Alban ook de 2 – 0 te maken. Met deze voorsprong werd de rust bereikt.

Na Sander’s gebruikelijke peptalk ging het in de tweede helft voortvarend verder en de voosprong werd tot 4 – 0 uitgebouwd door twee mooie goals van Nick. De score had zelfs nog verder op kunnen lopen want twee reddingen op de lijn door de Flevo Boys keeper voorkwamen meer goals.

Uiteindelijk moest er toch nog een tegentreffer geïncasseerd worden, waarmee de eindstand op 4-1 uitkwam.

Volgende week is de laatste wedstrijd, uit tegen Kraggenburg F1. Bij winst is Emmeloord F2 de kampioen!!! Als er gelijk gespeeld wordt, is SCE F2 afhankelijk van het resultaat tussen VWC F1 en Tollebeek F2.