Flevoboys F6 - SC Emmeloord F2

Afgelopen zaterdag mochten we aantreden tegen de f6 van onze buren. Beiden staan bovenaan in de competitie, dus het kon wel eens een spannende pot worden.
Flevoboys had ik het begin van de wedstrijd iets betere kansen, maar onze verdediging en keepster hielden goed stand. Halverwege de 1e helft begonnen we de buren meer onder druk te zetten en Flevoboys begon het benauwd te krijgen. Er ontstond wat gerommel voor de goal en Kay wist daaruit te profiteren. Met een goed schot, schoot hij ons naar de 0-1! Vorige week had Kay er ook al 1 in geschoten :-). Het spel ging op en neer, maar helaas scoorde Flevoboys de 1-1 voor we de rust in gingen. De 2e helft weer fris van start ... en op voor de winst. Dit viel toch een beetje tegen... 2 maal kon Janitha een afstandschot op onze goal nog wel aanraken, maar net niet over de doellijn houden; 3-1 ...  Maar wij geven ons niet zomaar gewonnen. Net als vorige wedstrijd komen wij weer helemaal terug. Het is Jesper die 2x keer heel goed via de buitenkant een actie maakt en daarna de bal voorzet op Alban. Zonder aarzelen schiet Alban ons terug naar 3-2 & 3-3. Het wordt daarna nog een paar keer spannend voor beide goals, maar de goals blijven achterwege. Eindstand blijft 3-3. Dit betekend wel dat wij met een beter doelsaldo nog steeds bovenaan staan! In de kleedkamer hebben we nog even luidkeels voor Alban gezongen. Hij is al weer 8 jaar geworden en trakteerde iedereen op een lekke zakje chips.
Tot volgende week maar weer. Dan de wedstrijd tegen Kraggenburg F1. Zij staan slechts 1 punt onder ons ... dus we moeten er weer volle bak tegenaan.