Zaalvoetbal toernooi sce e2

Zaterdag 21 december 2014

Niet zo vroeg gelukkig en dan vooral voor de ouders die altijd met grote getalen hun kroost aanmoedigen, super!

10:45 uur iedereen was aanwezig voor vertrek richting de Evert van Bethemhal te Ens om weer eens een prijsje op te halen.
11:33 uur het eerste fluit signaal van het toernooi klonk en wij moesten gelijk aan de bak.
Ens E2 was de tegenstander, en stond goed gemotiveerd ons op te wachten.
E2 had daar geen boodschap aan en zette gelijk de aanval in met veel overspel van achteruit.
2 minuten voor tijd ons spel werd beloont, Dani onze vast rots achterin speelde de bal naar Djevano, Djavano naar Nighell , Nighell speelde door en Danny scoorde de eerste goal (ps Danny scoort alleen mooie goals.)
De eerste wedstrijd zat erop 1-0 gewonnen zonder in de problemen te zijn geweest.
11:57 na lekker wat suikers na binnen te hebben gewerkt in de vorm van snoep, stond iedereen vol energie klaar!
Flevo boys E10 was de tegenstander we waren gebrand om te winnen, en er van overtuigd na wins in de eerste wedstrijd.
En ja hoor na 5 minuten scoorde Nighell de eerste en tevens de winnende goal, 2 gespeeld 2 gewonnen!
12:21 uur De zenuwen gierde toch wel een beetje door ons heen, de finale was namelijk in hand bereik...
Weer Flevo boys was onze tegenstander maar nu E12, de wedstrijd begon en de een naar de andere kans volgende, paal, op de keeper, nog een keer paal de aanvallers Sam, Danny, Nighell kregen hem er niet in, wat ze ook deden.
Maar van  fb hadden we ook niks te vrezen , ze kregen geen kans door goed verdedigend werk van onze verdedigers, Djevano, Dani en Ali.
En als er toch een bal per ongeluk door kwam hadden we altijd nog onze keeper Job,die er altijd en snel bij is.
De wedstrijd was voorbij helaas was het niet gelukt om er 1 in te peren, maar we hadden voldoende punten en we stonden in de FINALE!!!!!
Na ongeveer 10 minuten rust met veel tactische overwegingen waren we klaar om wederom fb in te maken.
12:45 uur de finale begon tegen Flevo boys welk e team was niet duidelijk, 2 teams was 1 geworden maar daar werden wij niet bang van.
De eerste 5 minuten waren we niet helemaal wakker het overspelen wat zo goed ging was ff helemaal weg.
Toch een beetje last van zenuwen het was immers wel een finale.
Na 5 minuten kregen we een corner en Dani bracht hem hard in bij de eerste paal, en ja hoor via een speler van fb 1-0, de winst was nu wel heel dicht bij.
Maar toch nog ff opletten wat moesten we doen met ze alle verdedigen of toch gewoon onze eigen spel blijven spelen, het laatste leek ons het best.
En dat bleek de juiste keus , Dani mocht weer een corner nemen en schoot hem voor waarna Danny hem uit de lucht in 1 keer scoorde(en of die mooi was....)
Het was 2 nul en nog ongeveer een minuut te spelen dit konden we niet meer weggeven, maar het werd toch nog ff spannend maar Job was er wanneer nodig met fantastische reddingen....
Fluuuuuuuuuuuuiiiiiiiit ja hoor de wedstrjjd was afgelopen we hadden gewonnen,Kampiooooooeeeeeeeeeeennnn

SUPER GEDAAN E2....

SCE E2 WENST IEDEREEN FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG NW JAAR!!!!!!

Verzonden vanaf Samsung-tablet

Competitiewedstrijd SCE C1 - CVVO C2 Lemmer) zaterdag 7 december 2013

Vandaag moesten we aantreden tegen het laaggeklasseerde CVVO C2 Lemmer.
Vandaag was Stefan de gelegenheidskeeper, omdat Tim een blessure aan zijn hand had.
Tim was wel inzetbaar als veldspeler. Vandaag in de wissel Koen en Jason, Melvin wel aanwezig
maar nog herstellende van zijn handoperatie.
In de 2e minuut een levensgevaarlijk schot van CVVO op Stefan de keeper, hij weet
ternauwernood de bal weg te stompen.  In de 3e minuut krijgt SCE een vrije trap,
Tim neemt deze en de keeper van Lemmer weet de bal in 2e instantie nog net naar zich toe
te graaien. Lucas krijgt even later een vrije trap agv een tackle. SCE is misschien wel de
bovenliggende ploeg, maar het voetbalt niet zoals we het gewend zijn (zeker een makkelijke
onderschatte tegenstander!!!) Na 16 minuten een mooie  combinatie tussen Han,Tim,Han, Mark, deze bal belandt bij Otis, maar deze schiet in de handen van de keeper. Weer even later een solo actie van
Chris, hij gaat er alleen voor, maar de keeper redt. In de 20e minuut passt Tim de bal naar Han,
Deze schiet naast de goal.  De keeper wil de bal uitschieten, maar doet dit dusdanig slecht,
zodat de bal bij Merijn komt, deze is blijkbaar zo geschrokken, dat hij geen doelpunt weet te
verzilveren. Otis brengt even later de bal bij Han deze zet voor op Mark, hij wil uithalen, maar
struikelt over zin eigen benen, en de bal gaat over. Vlak voor rust komt de bal bij Merijn,
Deze schiet op het doel, maar via de lat gaat de bal over. Rust 0-0. En nu hopen dat de 2e helft
wat meer spektakel brengt.

In de 2e helft maken Robbie en Merijn plaats voor Jason en Koen.
Het is Tim die de bal prachtig voortrekt, deze komt bij Han terecht, deze kopt vervolgens
de bal net naast. CVVO verzetten zich prima, terwijl SCE telkenmale vergeet te scoren.
Na 15 minuten kunnen we stellen, dat het meer op boerenkool voetbal lijkt, dan wat anders,
maar SCE zet nu toch wat meer druk. Het is Koen die een voortreffelijke voorzet geeft op Luuk,
Deze scoort ook, maar er wordt  gevlagd voor buitenspel, jammer.
In de 22e minuut krijgt Otis een beste kans de score te openen, maar de keeper van Lemmer
weet te redden. Even later dreigt het fout te gaan op het middenveld, maar Koen weet nog
net het noodlot te keren, door de spits van Lemmer de voet dwars te zitten, gelukkig maar.
7 minuten voor tijd lijkt dan toch Merijn de overwinning binnen te halen, hij knalt op de kist,
maar de keeper weet deze bal tot corner te verwerken. De bal wil er niet in.
Met nog 3 minuten te gaan, moet Stefan er als een speer uitkomen, om een aanstormende spits
van Lemmer voor te zijn, dit lukt gelukkig. Otis geeft nog een prima voorzet op Luuk, maar deze
mist de bal nipt, en dus ook de kans op een doelpunt. En dan klinkt het fluitsignaal, CVVO
heeft de eerste punten van SCE afgesnoept en vierden dit dan ook alsof ze de championsleague
zojuist gewonnen haden, en terecht natuurlijk, SCE voelde het als een dom verlies.
Voortaan de tegenstanders maar niet meer onderschatten, want het ging ook bijna net zo als tegen
Tollebeek en Creil alleen nu vielen de doelpunten niet. Volgens mij volgt er nu nog een bekerwedstrijd, maar op dit moment is het mij niet bekend, wanneer die is, tot de volgende keer

Trouwe supporter

De Herauten 1 - sc Emmeloord/ Mar Seafood 1 5-6

Maandagavond 9 december stond de 9e wedstrijd in de periode van 10 wedstrijden tegen de Herauten op het programma.

Emmeloord begon met 5 wissels op de bank voortvarend en stond al vrij snel met 3-0 voor door doelpunten van Daniël, Gökhan en Nabil. De 2e fase was erg rommelig wat resulteerde in een 4-3 achterstand. Emmeloord wat matig speelde in deze fase herpakte zich toch door doelpunten van Bram en wederom Gökhan. 4-5. Appie zorgde kort erna voor de 4-6. De Herauten vond de aansluitingstreffer door de 5-6 te scoren. De laatste 5 minuten van de wedstrijd kenmerkte zich door hard spel van Herauten. Bram en Appie werden meerdere malen hardhandig aangepakt wat niet altijd door de scheids goed werd gezien. Een harde elleboogstoot in het gezicht van Bram met een hevige bloedneus tot gevolg was het dieptepunt van de tot dan toe sportief verlopen wedstrijd. De scheids heeft het voorval niet kunnen waarnemen, de heftige bloedneus wél. In de laatste minuut werd Bram met rood weggestuurd na de zoveelste overtreding op hem. Een impulsieve actie waarbij hij de tegenstander pootje lichtte, nadat hij het idee had dat de tegenstander hem bewust in zn maag stompte zorgde ervoor dat hij met rood kon vertrekken. 10 seconden na het wegzenden floot de scheids af.

Ik wil wel benadrukken dat de hele wedstrijd tot aan de laatste 2 minuten sportief, fair en spannend was waarbij aan beide kanten soms net tegen het randje aan gevoetbald werd. Het is zonde dat een avondje voetbal in de laatste 2 minuten zo een einde krijgt. Ik wens de Herauten ondanks alles heel veel succes verder in de competitie en hoop dat beide teams hiervan leren en begrijpen dat dit niet nodig was geweest.

SC Emmeloord F3 - VENO F4

7 december

VENO is vandaag op bezoek in Emmeloord. Het is de laatste wedstrijd van dit jaar. VENO staat 1 punt achter SCE en heeft dus kans om SCE te passeren bij winst. Er was echter in de kleedkamer al met elkaar besloten dit niet te laten gebeuren!
 SCE had beschikking over het voltallige team, er waren geen blessures. VENO echter kon niet over meer dan 6 spelers beschikken en daarom werd er 6 tegen 6 gespeeld. Moussa, Lucas en Gijs begonnen als reserve en aanvoerder was vandaag Stean. Met drie graden op de thermometer begon de wedstrijd. SCE ging gelijk vol op de aanval. En het was aanvoerder Stean die gelijk een grote kans kreeg in de eerste minuut. Zonder aarzelen schoot hij meteen raak, 1-0! Een goed begin. SCE bleef druk houden op de tegenstander door goed over te spelen met name in deze fase van Marijn en Jarno. In de vijfde minuut kreeg Fleur plots de bal voor haar voeten door slecht uitverdedigen van VENO. Ook zij bedacht zich geen minuut en schoof de bal onder de keeper door, 2-0. VENO had het erg moeilijk in de beginfase, door het goede spel van SCE. De volgende kans was voor Shanna zij glipte tussen twee tegenstanders door en schoot op doel. Nu redde de keeper knap. Na goed warm gelopen te hebben langs de zijlijn vallen Moussa en Gijs in. Moussa staat nog maar net in het veld en scoort de 3-0. Gelijk daarna stomen de laatste twee samen op vanuit het middenveld. Helaas lag de keeper in de weg voor Gijs. Eindelijk kan VENO even onder de aanvalsdruk uit komen en bereiken zij het doel van Storm. Maar onze laatste man kon samen met Lucas en Bilal hun inzet goed tegenhouden. Moussa werd getackeld door de tegenstander maar kreeg al zittend de bal wonderbaarlijk bij een medespeler. Later doet hij alsof hij een voorzet geeft vanaf rechts. De keeper loopt al uit zijn doel en verwacht geen directe doelpoging, 4-0. Een mooie stand om mee te gaan rusten. Na de rust ging SCE op dezelfde voet verder. In de 25ste minuut ging Moussa weer op de keeper af. Via een klutsbal met de keeper rolde de bal over de doellijn, 5-0. Fleur schoot net naast. VENO kwam iets beter in de wedstrijd en voetbalt op de helft van SCE. Maar door goed verdedigen van Bilal en Lucas bleef de bal ver van het doel vandaan. Via Marijn die overspeelt naar Jarno kwamen we toch weer op de helft van VENO. Daar kwam Fleur in botsing met een tegenstander. Na een blessurebehandeling mocht ze een vrije trap nemen. Zij schoot de bal richting Shanna. Na een korte dribbel gaf Shanna een voorzet op maat aan Moussa. Met een droog schot scoorde hij de 6-0. De wedstrijd nadert het einde en VENO probeert toch nog in de slotfase een doelpunt te scoren. Maar door een goede redding van Storm, wegwerken van de bal door Gijs en een schot naast het doel lukt dit helaas voor hun niet. Na wat doelpogingen zonder succes van Stean werd de eindstand bepaald door Fleur. Met een solo vanaf bijna de middenlijn passeerde ze de keeper knap, een schitterend doelpunt! Eindstand 7-0! Een mooie afsluiting van het jaar.
Groeten Gijs en Raimond

Blokzijl F1 -SCE F1

Blokzijl F1-SCE F1   07-12-13

Vandaag stond de ;laatste competitiewedstrijd voor de F1 op het programma
Uit tegen Blokzijl
de nummer 6 uit de competitie de F1 was een stuk beter maar het duurde even voordat er gescoord werd kansen genoeg maar de scherpte ontbrak ook moesten we even wennen aan het slechte veld
maar met de rust stond Emmeloord met 0-3 voor
de tweede helft was niet veel anders SCE was beter en scoorde uiteindelijk nog 3 keer eindstand 0-6
voor het filmpje  zie utube SCEF1

door deze einduitslag is SCE F1 in de competitie als tweede geëindigd
9 wedstrijden gespeeld 8 gewonnen en helaas ook een verloren 4-3 tegen de uiteindelijk Kampioen Creil(al had die wedstrijd eigenlijk gewonnen moeten worden)
Totaal 58 goals voor en de minste tegen treffers 8

We hebben drie bekerwedstrijden gespeeld 2 gewonnen 1 verloren met 0-1 van Tollebeek  F1maar dat hebben we in de competitie weer rechtgezet door met 3-0 te winnen

We hebben drie oefenwedstrijden gespeeld tegen teams uit de eerste klasse

Flevoboys F2 werd verslagen met  4-3   Ens F1 werd verslagen met 3-0 en tegen de talenten van Flevoboys  werd gelijk gespeeld met 4-4

Samengevat zijn dat totaal 15 wedstrijden waarvan er 12 gewonnen werden 1 gelijk en 2 verloren

Een hele mooie en goede prestatie

Volgend seizoen spelen we een klasse hoger waarvan wij zeker weten dat ook hier de F1 goed gaat presteren

De technische staf

Mededeling voor E2

Vanaf maandag 9 december starten alle trainingen om 18:30 uur!!!

Sc Emmeloord/ Mar Seafood 1 – sc Leovardia 1

Woensdag 4 december 2013

Woensdag werd de topper tussen Emmeloord en de koploper Leovardia afgewerkt in de Bosbadhal.
Beide ploegen doen nog volop mee om de 1e periode die recht geeft op promotiewedstrijden naar de Topklasse. Beide ploegen hebben 16 pnt. Waarbij Leovardia 1 wedstrijd minder heeft gespeeld. Winst voor Emmeloord is dus noodzakelijk!

Het sfeervak met de trouwe supporters was weer in getale aanwezig. Onder luid gejuich en geroffel op Marokkaanse trommels werd de ploeg gesteund.

Met het net pas 18 jarige talent Nouafal Bellari trapten de Emmeloorders af. Leovardia liet duidelijk weten dat zij ook titelkandidaat zijn en zette goed druk op de Emmeloorders. Tot echte grote kansen leidde dit niet.

Na 10 minuten met een 0-0 score en elkaar afgetast te hebben begon de zoveelste aanval door de zeer sterk spelende Bram Boundati. Leovardia had duidelijk moeite met het werfelende spel van Bram. Met constant twee man dekking kreeg Daniël daardoor meer ruimte. Na een goede steekpass van Bram maakte Daniël het vakkundig af. 1-0

Leovardia bleek niet erg onder de indruk te zijn en bleef voetballen en druk zetten op Emmeloord. Bij een kort genomen corner voor Leovardia scoorde zij direct door een dekkingsfout achterin. 1-1
Emmeloord liet zich niet van de wijs brengen en zocht via Bram de opening in de verdediging van Leovardia. Twee keer een bal net voorlangs en een bal op de paal bleek niet voor Emmeloord gegund te zijn. Toch kwam Emmeloord weer op voor sprong na een scherpe counter waarbij Adil hard en dwars door het midden scoorde en de leovardiaanse keeper kansloos liet 2-1

Leovardia bleek eens te meer een zeer sterke tegenstander te zijn die vaak ver op de helft van Emmeloord druk zette wat ook tot kansen leidde die door de sterk spelende keeper keer op keer werd geparreerd. Op een harde  vrije trap die hard langs de muur werd geschoten had de keeper even geen antwoord op. 2-2!

Het 18 jarige talent Nouafal Bellari speelde in zijn debuutwedstrijd erg sterk en speelde alsof hij al jaren een vaste waarde is in het team. Bram en Nouafal konden elkaar ook vrij makkelijk vinden waardoor Nouafal de score weer op 3-2 zette na een mooie aanval via Bram en Nabil. Dit was tevens ook de ruststand

Rust

Direct na rust begon Leovardia met agressief aanvallen en druk zetten op de Emmeloorders wat leidde tot enkele gevaarlijke momenten voor het doel van Emmeloord. Een paar schoten voorlangs, een vrije trap net over zorgde ervoor dat Emmeloord wankelde. Verdiend kwam Leovardia toch weer terug op 3-3. De wedstrijd ging gelijk op waarbij gezecht moet worden dat Leovardia het betere van het spel had in de 2e helft t.o.v. Emmeloord.

Met Martin Holtmaat bleek Emmeloord ook een uitstekende voetballer te hebben die de nodige rust bracht in het team. Door duidelijk te coachen, balbezit te houden en het spel te verdelen zette hij samen met Bram de zoveelste aanval op wat een kans opleverde voor Nouafal. Hij wist er wel raad mee 4-3. Lang kon Emmeloord er niet profiteren, door een gele kaart en een man minder zorgde een snelle counter van Leovardia middels een fortuinlijke goal de 4-4.

Met een gelijkstand van 4-4 met nog 8 minuten te spelen bracht Emmeloord de net van een blessure herstelde Appie Boundati in. Zonder vol de duels aan te gaan maar wel door intelligent spel wist hij samen met Bram voor veel gevaar te zorgen. Keer op keer werd de verdediging van Leovardia uiteen getrokken. Appie zorgde hoogst persoonlijk voor de voorsprong van 5-4
Leovardia was het niet eens met de scheids en ging steeds vaker verhaal halen over spelsituaties. De inspiratie van de ploeg uit Leeuwarden vloeide uit de ploeg en kwam niet meer tot écht gevaarlijke kansen.

De klok stond al op 1 minuut en de scheids besloot nog twee minuten door te spelen. Slim balbezit houden door Bram, Martin en Daniël gaf Appie nog een laatste mogelijkheid tot scoren. Een meter buiten de cirkel speelt hij zich vrij en haalt verwoestend uit! 6-4 Kort daarop floot de prima fluitende scheids af.

Emmeloord staat nu 1e met 19 punten en een wedstrijd meer gespeeld. Leovardia 2e met 16 pnt. Over twee weken word duidelijk wie de 1e periode pakt in de Hoofdklasse H.

Voor meer foto's zie hieronder twee links:

SCE E2-VHK E1

Vroeg uit de veren want er moest weer gevoetbald worden.Na een dikke nederlaag vorige week stond iedereen weer goed getraind, fit en fris klaar om te beginnen.
0900 uur het eerste fluit signaal klonk, iedereen deed zijn uiterste best en er werd goed gevoetbald.
Helaas werd er toch gescoord door de tegenstander, we hadden ook wel een beetje pech!
Maar toen wij en het lukte ons twee keer te scoren en heel veel kansen te creëren.
En wat vooral mooi was is dat we ons stinkende best deden allemaal.
Uiteindelijk net verloren met 2-6, maar de volgende gaan we winnen...
Nog ff trainen en dan schieten we al die kansen er wel in.....

Goed gedaan E2!

wedstrijdverslag

SCE F1 Flevoboys F4

Elke wedstrijd wordt er weer gefilmd door een vader zie hier een filmpje over de wedstrijd.