Sce4 -Sce 3. 3 - 0

Vandaag onze vierde wedstrijd in deze competitie. Na 1 keer te hebben gewonnen en 2 keer te hebben verloren, was het vandaag weer eens nodig om te winnen. Hiervoor hadden we niet een makkelijke wedstrijd, Sce 3 was onze tegenstander. Deze altijd beladen wedstrijd, was vandaag het aanzien waard. Beide ploegen maakte er een mooie pot van met respect voor elkaar. Dit ook door een goed leidende scheidsrechter uit Balk. De eerste helft ging gelijk op en werd vooral op het middenveld uitgevochten. Sce 3 kreeg net voor rust de beste kans uit een corner, gelukkig werd hij niet goed geraakt. Door het slechte weer was iedereen ook blij even de kleedkamer te kunnen opzoeken, om daar een warme bakje thee te nuttigen. Na rust drie wisselingen, en nu de wind mee.
Beide ploegen gingen gelijk weer vol op de aanval, Sce4 had nu wat voordeel van de wind. Hierdoor kregen we ook wat meer grip op de wedstrijd. Na ongeveer 20 min zetten wij onze laatste jokers in, hopelijk gaat dit wat opleveren. O nee goal Sce 3, gelukkig hebben wij een goede en eerlijke grens. De scheids vraagt om uitleg en keurt de goal als nog af. Nog geen 5 min later een goede voorzet van Bart en Mourad kopt de 1-0 binnen. Nu is de wedstrijd pas echt los Sce 3 zoekt naar de gelijk maker en Sce4 kan counteren. Dit ligt ons wel en zodoende maken wij ook nog 2-0 en 3-0 ( Gerben en Mourad).
Vandaag een zeer sportieve en mooie pot die gelukkig door ons in winst werd omgezet.
Bij deze wil ik onze vaste supporters danken voor hun support, want door wind en weer staan ze er. Dit geeft ons toch een goed gevoel en kunnen wij net iets extra's. Ook worden wij zelfs vanuit Turkije gevolgd en gesupporterd klasse.
Jongens vandaag een prima prestatie en geniet er twee weken lang van.