Emmeloord F1- Veno F1

Vooraf leek het voor de jongens van F1 een moeilijke wedstrijd te worden. Zowel SCE als Veno hadden evenveel verliespunten.
In deze wedstrijd was Haidar "gastspeler", die maakte al heel snel duidelijk dat hij een echte aanwinst was.
Zowel zijn inzicht als zijn inzet waren prima!

In het begin moesten de ploegen elkaar nog aftasten maar al gauw bleek dat SCE de bovenliggende ploeg was.
Dat resulteerde in verschillende kansen, die niet werden benut. Ook Veno kreeg enkele kansjes, die echter niet
werden benut door goed ingrijpen van de verdediging.
Na ongeveer 15 minuten was het dan toch raak, Haidar scoorde de 1-0. Nauwelijks 1 minuut later scoorde Nick (na
een mooie voorzet van Wouter) de 2-0. Nick had de smaak te pakken gekregen en maakte vlak voor de rust de 3-0.

In de 2e helft kreeg SCE diverse kansen, die niet werden benut. Toch viel na ongeveer 10 minuten de 4-0 door
Wouter. Vlak voor het eindsignaal nam Wouter ook de 5-0 voor zijn rekening, na een mooie kopbal!
Remco had het deze wedstrijd erg rustig, de keeper van Veno had meer te doen. Hij kreeg te maken met heel