Alcides A2 - sc Emmeloord A1......

SCE A1 had zaterdag een heel pittige tegenstander want moest op bezoek bij Alcides A2 die wel met zijn achttienen aanwezig waren en van de 5 er 5 gewonnen hebben. Dus staan met stip op een!!!

Wijzelf waren met 12!!! 8 van A1 zie foto en 1 van A2 zie foto plus nog! 3 van A2.
De acht waren Joost, Martijn, Huub, Mark, Michell, Sjoerd, Jordy en Gerrit. De een was Joris en de drie waren Koen, Erik en Bastiaan. Ook ouder Michel Schwarte was alweer present en wil dan ook eens speciaal hier daarvoor mijn dank betuigen. Want zo een hulp is altijd meer dan welkom.
12 spelers en dan putten uit 2 A teams daar plaats ik maar even een ? bij.
Moet wel ff vermelden dat de 4 A2 spelers die er wel bij waren uit het goede hout gesneden zijn en met hun aanwezigheid zeker een versterking genoemd kunnen worden.
De wedstrijd:
Tactisch plan was voorin bij BBT niet storen en inzakken. 1-4-3-3 opgesteld met een teruggetrokken spits ( Bastiaan ).
In de omschakeling er snel uit, dus loeren op de counter. En idd Alcides had het erg lastig en wist er vaak geen raad mee. Bijzonder feit was dat een KNVB-official van de TC even langs kwam en meteen ons plannetje doorzag en ook complimentjes aan Michel en mij uitdeelde ten aanzien van de uitvoering van de spelers. Dat deed ons zeker goed en heb die ook in de rust overgebracht aan de spelers.Ook wij enkele keren heel gevaarlijk voor het Alcides doel maar helaas gingen we rusten met een 1-0 achter na een toevalstreffer uit een klutssituatie van de TP.
Man van de wedstrijd was de scheids.
Erg punctueel en zeker kwam hij over. Wij hadden het even niet want Michel kon de voorlopige spelerspas van Sjoerd niet vinden. En pascontrole was aangekondigd. Warming-up en Sjoerd en de rest uitgelegd dat hij Gerhard L zou heten want daar hadden we er ook 1 van zonder foto. hahahahahahahhahaha.
Ik nog eens gezocht want die pas moest er wel zijn. En ja hoor, een wedergeboorte van Sjoerd want de transformatie naar Gerhard konden we terugdraaien.
Mag wel stellen dat deze kl..tscheids 2 x een buitenspelgoal van Alcides in de 2e helft onterecht toekende en compleet maling had aan onze vlaggers Mark 1e en Michel in de 2e helft. Bij Michel kwam zowat de rook uit zijn oren want die was echt woest! Maar wist zich wel te beheersen.
Gelukkig zorgde Bastiaan met zijn goal, maakte de 3-1, voor een bijzonder moment en deed ons de scheids vergeten. Zijn beauty was haast een copie van die van Marco van Basten tegen Rusland. Jammer Bastiaan, het blijft bij herinnering!! is niet door iemand vereeuwigd. Jammer!!!!
Compliment aan alle spelers want meer als alles ervoor doen gaat helaas niet.
Zeer tevreden met onze performance huiswaarts gaan is wel lekker!!!! Stan.