A1 versus MSC A2 en SJO Oranje-Zwart- SVBS A1.

A1 weet het beter geachte MSC A2 aan de zegekar te binden met een dik verdiende 3-1 winst. Jordy van der Poel was de goalgetter en mag een hattrick op zijn conto bijschrijven. Het hele team knokte tot ze er bij neervielen maar wisten zo wel voor een verrassing te zorgen. Joost Rood wist met spectaculair keeperswerk meer tegentreffers te voorkomen.

Bovenstaande was dus zaterdag 1 week geleden. Een onverwachte overwinning.

Dan de wedstrijd van afgelopen zaterdag ietsje uitgebreider. Uit tegen SJO Oranje Zwart- SVBS A1.
Zo rond kwart over tien, en we moesten om kwart voor elf aan de bak, en ik had al even gebeld want je weet het met die jong maar nooit, klopte het antwoord van Huub Lubbers wel want het bleef niet onopgemerkt hoe de toekomstige Formule 1 deelnemers aan kwamen vliegen. De discotheken in de auto's droegen de klanken vast wel tot aan het verder gelegen Meppel. Wat een kabaal!!! Gelukkig waren ze er wel alle 11, Gerhard Lammers was helaas verhinderd. Vlug omkleden, amper tijd voor een wedstrijdbespreking en het veld op.
Warming-up, waterflessen leeg drinken ondertussen en dan tegen het balletje trappen.
Begonnen in een 1-4-4-2 vanwege weinig trainingsarbeid om de 90 minuten vol te kunnen maken. Voordeel was ook wel dat ik geen zeurders naast me op de bank had. En!! de tegenpartij zorgde ook nog eens voor een grensrechter. Heb ze er zeker wel voor bedankt.
Kan niet zeggen dat we ze van de mat speelden wat gezien de samenstelling bij de opponent zeker wel had gemoeten. Spelertjes van 16, 15 jaar erbij bij hun en dan pas in de 90e minuut de 3-1 scoren uit een pingel is erg erg mager. Maar ja, dat vergeten de knullen al heel rap en weet zeker dat ze zich al de kampioenen wanen. Mocht U tieners blootvoets zien lopen in Emmeloord e.o. en U ziet ernaast een paar schoenen in gelijke tred meelopen dan zijn het mijn mannen!!.
Ook sloeg de dorst toe tijdens de wedstrijd maar ja, nog maar weinig water beschikbaar haha...
Maar okeee we hebben wel weer 3 punten en die moeten we natuurlijk ook!! koesteren. Ben er ook wel van overtuigd dat er meer 3-punters zullen volgen. Mark Nienhuis scoorde de 1-0 vlak nadat ik hem vroeg meer zijn voeten te laten spreken dan zijn mondje en hem sommeerde in de spits te gaan spelen waardoor het 1-4-3-3 werd. Mooie goal was het wel, stijf in de kruising, na een dito pass van Erik Borg. Gerrit Doef scoorde met links zeer beheerst onze 2e en Mark mocht nadat Jordy van der Poel binnen de 16 was gevloerd net voor het eindsignaal de 3-1 binnen schieten.
Opmerkelijk was ook dat niet de Wanneperveners een koude douche kregen maar de Emmeloorders!! Erik! Erik! blijf met je fikken van de geiser af!!!
Ok, je herstelde het dan ook wel weer. Dat ze weinig met Steenwijk hebben bleek ook wel. De vraag "Stan ken jij Alien" waarbij ze het uitspreken als een bewoner van het heelal, bewees het tegendeel. Heb wel netjes uitgelegd dat het de voornaam is van de uitbaatster van een horeca gelegenheid in Steenwijk. Gewoon Alien, klinkt als al tien...
Waarschijnlijk bij het verlaten van het pand pas die naam gelezen, beetje in de war geweest???? hihi.
Komende zaterdag weer 3 punten??? Ben benieuwd. En!!! trainen.............
en nog eens, trainen........!!!!!!!!