met SCE1 echter 1 wedstrijd minder gespeeld.

In de 4e minuut een gave pass van Stefan op Han, deze raakt per ongeluk
aftasten in de eerste 10 minuten, ze zijn aan elkaar gewaagd, en het is
Luuk geeft een voorzet op Merijn en deze schiet de bal naar Mark, helaas is
de bal net te hard. In de 11e minuut neemt Stefan een corner, de bal komt
bij Han, maar deze mist de bal nipt.
In de 12e minuut zet Merijn de bal perfect voor op Han, deze heeft de hoek voor
het uitkiezen want hij staat oog in oog met de keeper, maar hij schiet de niet te
missen kans naast, zonde. Een verdediger van SCE speelt de bal enigszins beroerd
terug op Tim, deze wacht te lang en Heerenveen krijgt een bijna kans op een doelpoging.
In de 15e minuut een overtreding op Han. De bal wordt genomen vlak voor het penalty gebied.
Mark neemt de bal, maar de bal gaat ver over het doel heen.
Door een dekkingsfout achterin bij SCE, weet een speler van Heerenveen links achterin
de bal te veroveren  de man krijgt een vrije doorgang, de bal komt via de lat weer in het
veld en uiteindelijk blijft een corner over, waar niets uitkomt gelukkig voor SCE.
Niet veel later overkomt Tim het nog een keer met de bal, waarbij Heerenveen weer een mogelijkheid
krijgt, maar Tim weet de redding alsnog te bewerkstelligen. Een prima pass van Lucas op Han,
Deze zet de bal voor op Stefan en deze schiet ook op de lat en in de rebound
nog even Mark, maar het doelpunt blijft uit. Wat een kans, wat een kans.
Een aantal corners volgen op rij voor SCE. Stefan neemt de laatste corner deze komt bij Mark
en deze schiet de 1-0 binnen in de 25e minuut, Super. Verder gebuerde er niet zoveel meer in de 1e helft Rust is dan ook 1-0 voor SCE
Het mag allemaal wat netter, en minder geklungel in de verdediging.

In de 2e helft worden Han,Stefan en Natan gewisseld, Robbie Otis en Jason komen binnen de
lijnen. In de 2e minuut een voorzet van Luuk op Merijn, deze haalt uit, maar de bal gaat over.
Het is duidelijk dat Heerenveen in de rust een toespraak heeft gehad, want
ze zijn nu veel op de helft van SCE In de 4e minuut gaat een bal van Heerenveen net naast het doel.
Nog geen 30 seconden een herhaling van deze actie,  maar met een snoekduik redt Tim prima,
het is nu opletten geblazen voor SCE, In de 5e minuut weer een pegel op de goal van SCE, dit keer
gaat de bal over. Het is Otis die de bal voortreffelijk weet te onderscheppen van een Heerenveen
Speler. Hij zet de bal perfect voor op Luuk, en deze maakt zeer beheerst de 2-0 voor SCE in de
linkerhoek in de 8e minuut. Dit lijkt op dat moment de weg naar een veilige haven, echter\
Heerenveen komt er daarna weer gelijk uit, en Tim brengt weer redding. Heerenveen wil niet scoren denk ik. Een mooie actie van Jason deze schiet de bal op Merijn  en deze weer op Luuk, die
krijgt de bal niet echt lekker op zijn slof en de keeper vangt de bal. In de 2e helft hebben
Melvin, Koen Lucas en Ian heel wat meer te doen. Tot nu toe in ieder geval zonder schade.
In de 17e minuut weet Luuk een bal te ontfutselen, en schiet zelf, dit wordt een vangbal, jammer
er stond een speler verschrikkelijk vrij, deze had de bal moeten hebben, helaas.
Heerenveen krijgt ook een vrije trap vlak voor penaltygebied van SCE, maar ook deze bal wordt
gevangen door Tim. Dan weer een vrije trap op het middenveld voor Heerenveen, en dit
keer is het Melvin die de bal weet weg te werken, Heerenveen geeft niet op en in de 21e minuut
wordt de inzet van de tegenstander beloond met de aansluittreffer 2-1/ SCE mag nu wel weer
wat feller en nauwkeuriger gaan voetballen, anders komt er nog een tegentreffer.
Even later speelt Melvin de bal op Tim, maar het gaat weer bijna fout, gelukkig rest een corner.
Met nog 9 minuten te gaan, is er in ieder geval volop spanning. Ian en Otis spelen de bal wat rond op
het middenveld, dan is daar opeens Robbie, die haalt met een pegel van een schot uit, maar de bal gaat net naast, zonde wat zou het leuk geweest zijn als deze bal erin was gegaan. Goed gedaan Robbie.
Dan wordt Lucas gevloerd, is wel sneu maar een prima moment voor een beetje rust voor SCE.
Er worden op het laatst nog een paar tactische wissels toegepast door SCE, waardoor er weer een
beetje tijdwinst is. Vlak voor tijd wordt Otis voor het 16 meter gebied gevloerd, Stefan neemt de bal,
maar de keeper vangt. Op het laatst zet Otis de bal nog even prima voor op Stefan, deze wil uithalen,
maar raakt de bal niet goed, en dan klinkt het fluitsignaal van de scheids, we hebben
gewonnen met 2-1. Sjapo, Nu staan we 3 punten los van de nr 2. Op naar weer een topper.
Volgende week uit naar Urk C3, die inmiddels nu op de 2e plaats staat op de ranglijst.
Ik heb er nu al zin in. Succes Zaterdag 12 oktober.