Harlingen - SC Emmeloord

13-05-2012 - De laatste wedstrijd van deze competitie moest uit bij Harlingen gespeeld worden. In tegen stelling tot vorige week kon Jan Boxum maar net elf man meenemen omdat D Lanters A v Ham en M Bouhayouf geblesseerd waren en de gebr Pala een bruiloft hadden en mij niet bekend is, waarom keeper Patrick Vonk niet aanwezig was. Gelukkig waren 3 spelers die net een wedstrijd er op hadden zitten in Steenwijk met het tweede elftal bereidt om naar Harlingen af te reizen Klasse jongens. In een zeer matige wedstrijd was het Harlingen die twee keer binnen 15minuten voor het doel kwamen van Sportclub en zeer effectief ook 2 keer scoorde. Wat de Emmeloorders ook probeerde niets lukte tot aan de 45ste minuut D v/d Zee over rechts goed doorging en met links de keeper van Harlingen het nakijken gaf 2-1 Een ontevreden Jan Boxum liet de drie jongens die de moeite hadden genomen om
naar Harlingen af te reizen de tweede helft invallen ,maar niet meer dan een paar aanvallen en een paar schoten naast en over het doel van de Harlingers is het niet gekomen. Dat de 3-1 nog in het voordeel viel moeten we maar voor lief nemen want zo goed als het vorige week was zo matig was het nu. Nog wat trainings avonden en als afsluiting het tien dorpentoernooi in Tollebeek wens ik iedereen een heerlijke vakantie toe en natuurlijk veel kijkplezier bij het Nederlands elftal op het EK