Competitiewedstrijd Flevo Boys D2 - SCE D1 zaterdag 12 mei 2012

12/05/2012 - We hadden iets goed te maken tegen Flevo Boys, thuis hadden we namelijk verloren, Melvin kon niet meedoen, want hij was geblesseerd. SCE komt goed uit de startblokken, een voorzet van Olav op Luuk, deze schiet net naast het doel. Ian houdt een bal nog net binnen de lijnen, en hij passt op Robin, hieruit volgt een corner. Een mooie voorzet van Olav op Luuk Helaas de bal was net iets te snel. Beide ploegen zijn goed aan elkaar gewaagd, Het is wederom Olav, die goed voor zet op Luuk, deze kapt een mannetje uit, En schiet de bal scherp in de linkerhoek. In de 27e minuut is dan ook de welverdiende 0-1 voor SCE. Dit was tevens de ruststand.

De 2e helft begint en in de 6e minuut, krijgt SCE een vrije trap, deze wordt genomen door Damian, en met een fraaie boogbal verdwijnt de bal over de keeper heen in de kist. 0-2. Flevo boys krijgt in de 7e minuut een corner, en deze bal belandt op het dak van Quinten. Weer een goeie voorzet van Olav op Mark, deze haalt uit, maar de bal treft geen doel. Dan een beste voorzet van Stefan, deze wil zelf schieten, maar besluit de bal te plaatsen naar Luuk, helaas wordt deze niet goed afgemaakt. In de 13e minuut krijgt Damian wederom op dezelfde plek een vrije trap, dit keer gaat de bal over. Even later wordt Damian aan zijn shirt getrokken, maar de scheidsrechter geeft Flevo boys de vrije trap, Jacob werd er een beetje gedesorienteerd van. Een voorzet van Stefan komt bij Luuk,, maar 2 tegenstanders is iets te veel van het goeie. Weer een beste pass van Stefan op Luuk deze bal komt bij Robin, en ja hoor de 0-3 ligt er ook in. We praten dan over de 20e minuut. Ook Ian brengt de bal bij Luuk, deze keer maakt Luuk prima de 0-4. Over de hele wedstrijd genomen, komen we tot de conclusie, dat SCE geen moment in gevaar is gekomen, en is SCE dus de welverdiende winnaar van deze stadsderby. Op de ranglijst zijn we Meppel en Flevo boys voorbij, waarbij Flevo Boys wel 1 wedstrijd minder heeft gespeeld. Wij staan nu 6e en met de laatste wedstrijd tegen Meppel in het vooruitzicht, kunnen we misschien nog 5e worden.