Wedstrijd verslag sce jo11-1 tegen joure jo11-1 - 4-2

Wat moet ik zeggen. Alex was er vandaag niet en Ik mocht het vandaag alleen doen. Nou ben je gelukkig nooit alleen, want alle ouders opa's en oma's waren er en met M'hammed en Arnold langs het veld die de kinderen ook mee aansturen gaat dat super.
Ik heb voor de wedstrijd de opstelling gemaakt zoals ik gisteravond al gezegd had. Ik heb de kinderen gezegd. Doe het voor mij. Knok. Meer kan en wil ik niet vragen. Als jullie goed voetballen. En dat is niet winnen. Maar goed voetballen. Dan gaan we met ons allen naar de kantine en gaan we wat eten. Als je geen inzet toont wissel ik je. Geen speler heeft verzaakt. Ze hebben gevochten als leeuwen. Toen we begonnen dacht ik. We gaan een pak slaag krijgen. Joure sneed er door als koek. Tik tak en vrij voor de keeper. Maar om de een of andere reden hadden ze de geest. Ze gingen er vol in. De scheidsrechter liet (te) veel toe en dat resulteerde in forse gemene overtredingen van Joure. Maar we weken geen millimeter. We knokten nog harder. Ik weet bij god niet meer wie er gescoord hebben. Maar een weet ik nog. Prachtige corner van Stean en Moussa komt voor zijn man en raakt hem met twee wimperharen aan en goal. Maar juist dat voor zijn man komen maakte dat de bal er in ging. Er stond een vecht machine. 1-0 en 2-0 maakte we in de eerste helft en na de rust begon Joure weer fanatiek en scoorde vrij snel 2-1 maar dat was de vonk die wij nodig hadden en we knalden er weer vol op. 3-1 en 4-1 en het mooie was. We hebben Joure geen moment het idee gegeven hier is wat te halen. Stean werd tot 2 maal vol in de pielemans geschopt, maar in plaats van aan de kant te gaan zag ik de speler van Joure vol over de knie gaan en werd zowat onder de grasmat gestopt. Dat was geweldig. Een Stean die hinkelend van de pijn de hele wedstrijd heeft gespeeld en geen duel uit de weg ging.
De trainer van Joure kwam na afloop naar mij toe en zei. Wij hadden absoluut de betere voetballende ploeg, maar verdorie jullie gaven ons geen moment de tijd om te voetballen en we konden geen druk geven omdat we zelf niet onder de druk uitkwamen. Dat is een groot compliment mannen. Soms is de ander beter en kan je alleen winnen met inzet en dat hebben we gedaan. En eerlijk is eerlijk. Knal van Marijn op de lat paar kansen voor Jazzley en Romano. We zijn te lief voor Joure geweest. Juul was fantastisch. Stean was geweldig. Sverre super goed dynan goed Hugo geknokt Moussa geweldig Jazzley en Romano hebben gevochten als leeuwen Maar Merijn was vandaag de man of the match. Jongens bedankt ik ben zo trots op jullie. Knokkers die nog goed kunnen voetballen ook en bovenal veel slimmer waren. Na de winst vandaag staan we op een mooie 4e plaats (we spelen eerste klasse he. ) en weet ik zeker dat er hier en daar bij onze tegenstanders fronsend naar de uitslag word gekeken en men denkt. Dat is een geduchte tegenstander. En dat zijn we ook. Inmiddels weet ik het wel. Hugo Lanters 3x gescoord en Moussa 1x. Super gedaan Hugo.

Goed gedaan,,
Jullie leider.